screenshot HNTV
DODATNI PROBLEMI ZA BIŠĆANA

VIDEO: TRENUTAK LUDILA BIVŠEG HAJDUKOVCA! ŠOKANTNI PORAZ DODATNO 'ZASOLIO' SRAMOTNIM POTEZOM Pogledajte zbog čega je zaradio crveni karton

Piše: HinaObjavljeno: 19. studeni 2019. 13:00

Hrvatska nogometna U-21 reprezentacija ugrozila je plasman na Europsko prvenstvo 2021. godine nakon što je u susretu kvalifikacijske skupine 4 u Velikoj Gorici izgubila od Češke sa 1-2.

Izabranici Igora Bišćana sjajno su ušli u susret da bi dominaciju okrunili vodstvom u 31. minuti, a strijelac je nakon sjajnog solo prodora bio Luka Ivanušec.

Nažalost, samo osam minuta kasnije Česi su izjednačili, nakon kornera zabio je Krejči. U drugom dijelu Češka je u potpunosti okrenula rezultat, pogodak za pobjedu zabio je Bucha u 72. minuti iskoristivši zbunjenost Branimira Kalaice i Joška Gvardiola.

Osim pobjede gostiju valja izdvojiti i pomalo sramotni potez bivšeg nogometaša Hajduka. Naime, nakon što mu je sudac dosudio prekršaj, Domagoj Bradarić namjerno je udario protivnika dok je ovaj ležao na travnjaku. Glavnom sucu utakmice nije preostalo ništa nego da mu pokaže direktni crveni karton.

Trenutak isključenja mladog Vatrenog pogledajte na 5:00 u snimci.

Linker
15. travanj 2024 06:35