HOROR KOD LJUBLJANE

Jeziv zločin u Sloveniji: Mladić ubio roditelje i sestru, nazvao policiju pa si presudio

Kriminalističko istraživanje još uvijek traje, policijski službenici žele utvrditi motiv zločina
Slovenska policija
 Str/Afp

Jučer oko 21 sat ljubljanska policija dobila je dojavu o višestrukom ubojstvo u prigradskom naselju Janča, piše 24 ur. Po dolasku na mjesto zločina prošli su četiri mrtva tijela, a prvi rezultati istrage kazuju kako je 22-godišnjak hladnim i vatrenim oružjem ubio svoje roditelje (56, 60) i sestru (26), a potom je presudio samom sebi.

Načelnik Odjela za opći kriminal Sektora kriminalističke policije PU Ljubljana Valter Zrinski izjavio je kako je 26-godišnjakinja jučer oko 21 sat nazvala policiju i prijavila nasilno bratovo ponašanje. Nedugo nakon toga policiju je nazvao i sam 22-godišnjak i rekao da je ubio svoju obitelj.

Pripadnici specijalne jedinice pohitali su na mjesto zločina gdje su našli beživotna tijela 26-godišnjakinje, 56-godišnjakinje i 60-godišnjaka, ali i tijelo osumnjičenog 22-godišnjaka. Prema dosad dostupnim podacima, on je počinio samoubojstvo.

Kriminalističko istraživanje još uvijek traje, policijski službenici žele utvrditi motiv zločina. Osumnjičeni do sada nije optužen niti za jedno kazneno djelo, niti postoji naznaka da se radilo o obiteljskom sporu. Vatreno oružje bilo je u vlasništvu 60-godišnjeg pokojnika, objasnio je Zrinski.

Kako mještani kažu, u šoku su jer su povezana zajednica i to nitko nije očekivao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 04:41