LAPRESSE/DDP USA/PROFIMEDIA
JURIĆ NAKON REMIJA

‘Brekalo je mlad, inteligentan i može još napredovati, od njega očekujem puno toga‘

Hrvatski trener nahvalio je Josipa nakon njegovog prvog pogotka u dresu Torina
Piše: SNObjavljeno: 28. rujan 2021. 08:59

Marko Pjaca zbog ozljede je propustio gostovanje Torina kod Venezije, no zato je zablistao njegov sunarodnjak Josip Brekalo koji je u 56. minuti postigao prvi pogodak na utakmici, ali i svoj prvi u dresu novoga kluba.

Torino je, podsjetim,o u ponedjeljak vodio sve do 78. minute kada je Mattia Aramu izjednačio iz jedanaesterca i postavio konačnih 1-1. Momčad hrvatskog stručnjaka Ivana Jurića samo je minutu ranije zbog drugog žutog kartona ostala bez braniča Koffija Djidjija.

"Bila je ovo teška utakmica Venezia je hvatala zaostatak i pokušala se resetirati. Bili smo dobri, ali mogli smo biti i bolji. Jedanaesterac je bio posljedica do tada napravljenih pogrešaka. Mogli smo od početka sezone osvojiti još nekoliko bodova, ali ovo je tek početak našega puta. Puno smo toga napravili, a i nedostajalo nam je nekoliko igrača. Venezia je zaslužila bod", rekao je Jurić za DAZN.

Brekalo?

"Stigao je posljednjeg dana prijelaznog roka i dobro je krenuo. On je inteligentna osoba, a kada dominirate onda i on može napraviti nešto više. Mlad je i može još napredovati. Od njega očekujem puno toga, kao i od Pjace, Praeta i Belottija koji su nam nedostajali", dodao je hrvatski trener u razgovoru za Sky Sports.

Pogodak Brekala pogledajte OVDJE

Linker
25. travanj 2024 05:47