MARCO BERTORELLO Afp
NEZADOVOLJNA ZVIJEZDA

Frustrirani Cristiano Ronaldo bacio dres, razbjesnio navijače, pa iskalio svoj bijes u svlačionici!

Nervozan je bio Portugalac tijekom utakmice u kojoj se nije upisao među strijelce
Piše: SNObjavljeno: 12. travanj 2021. 11:37

Nogometaši Juventusa u nedjelju su s 3:1 na domaćem terenu pobijedili Genou u 30. kolu Serie A, a ponašanje Cristiana Ronalda opet se našlo pod povećalom.

Naime, nervozan je bio Portugalac tijekom utakmice u kojoj se nije upisao među strijelce, a manifestiralo se to kroz prigovore suigračima i gestikulacije. Ipak, potez koji nikako nije dobro sjeo navijačima 'Bianconera' je bacanje dresa na kraju utakmice.

"Normalno je da želi zabiti. To je stav šampiona koji se uvijek žele istaknuti", pravdao je Ronalda trener Andrea Pirlo.

image
MARCO BERTORELLO Afp

Talijanska La Gazzetta dello Sport navodi kako se Ronaldo nije smirio ni po izlasku s terena. Navodno je u svlačionici opalio šakom u zid, otuširao se i napustio stadion u tišini.

Gazzetta dello Sport tvrdi da je razlog Ronaldove frustracije činjenica da osjeća kako ostatak momčadi nije na razini njegove kvalitete i da je već zatražio određene garancije za ostanak u sezoni 2021/22.

image
MARCO BERTORELLO Afp

Ronaldo traži od uprave da dovede neka velika i zvučna imena za pojačanja, a u klubu to ne mogu garantirati. Stoga je i njegov ostanak u Juventusu vrlo neizvjestan.

Nakon 30 odigranih kola u Serie A Juventus se nalazi na razočaravajućem trećem mjestu sa 62 boda, 12 manje od lidera Intera. Ronaldo pak predvodi najbolje strijelce lige s 25 golova, 4 više od drugoplasiranog Romelua Lukakua.

Linker
18. travanj 2024 18:54