AFP
KAKAV PEHIST

Ibrahimović pozitivan na koronavirus! Zabio je dva gola i najavio veliki niz i sad mora propustiti Europu

Još u ponedjeljak "pao" je Duarte, a čini se da je taj igrač zarazio Šveđanina
Piše: SNObjavljeno: 24. rujan 2020. 15:28

Zlatan Ibrahimović pozitivan je na koronavirus i propustit će susret Europske lige. Kako pišu talijanski mediji, Šveđanin je "pao" nakon što je bio pozitivan njegov kolega iz momčadi Leo Duarte...

Nakon što je Duarte "odstranjen" iz momčadi i poslan u samoizolaciju još u ponedjeljak, sad će isto učiniti i sa zvijezdom Milana. Veliki je to peh za Milan, jer Ibra je u prvoj utakmici zabio dva gola.

image
AFP

Ibrahimović je imao obavezno testiranje u srijedu, a koje je uobičajeno uoči susreta Europske lige.

Navodno je Ibrahimović jedini pozitivan od svih testiranih.

“Dobro smo odigrali i da imam 20 godina mogao sam zabiti još dva gola”, izjavio je za talijanske medije Ibrahimović i dodao: “Ja sam kao Benjamin Button, rodim se star, a umirem mlad. Šalim se. Ne volim kad se priča o mojim godinama. U dobroj sam formi, treniram i želio bi da me tretiraju kao i ostale igrače. Nema veze što imam 38 godina, spreman sam odraditi isto što i rade oni koji imaju 20 godina”.

Nakon korona pauze AC Milan je u talijanskom prvenstvu nanizao devet pobjeda i tri remija.

“Za ovu sezonu cilj je biti bolji negoli prošle, ali moramo ići utakmicu po utakmicu, i svaku odigrati kao da je finale. Mladi igrači naporno rade, slušaju i disciplinirani su. A što se mene tiče, volim preuzeti odgovornost i ne osjećam pritisak. Jedini pritisak je onaj koji ja sebi namećem”, rekao je Ibrahimović nakon pobjede protiv Bologne.

Nažalost, ide na pauzu, najmanje 14 dana...

Linker
25. travanj 2024 09:55