MIGUEL MEDINA/AFP
Reakcija nakon derbija

‘Ja sam predsjednik, igrač i trener i da sam tu od početka osvojili bi scudetto. Jedino negativno...‘

Nakon velikog Milanovog preokreta protiv Juventusa u 31. kolu Serie A oglasio se Ibrahimović
Piše: SNObjavljeno: 08. srpanj 2020. 08:20

U derbiju 31. kola talijanskog nogometa Milan je na San Siru preokrenuo zaostatak 0:2 protiv Juventusa i slavio 4:2 pobjedu. Između 62. i 67. minute za Milan su zabili Zlatan Ibrahimović, Franck Kessie i Rafael Leao, da bi toču na i u 80. minuti stavio naš Ante Rebić.

Zanimljivu izjavu za medije nakon susreta dao je švedski velikan Ibrahimović.

"Star sam i to nije tajna, ali godine su samo broj, Radim dobro, osjećam se dobro i da budem iskren, pokušavam momčadi pomoći na koji god način mogu", rekao je Ibrahimović nakon susreta u kojem je igrao do 67. minute, a onda s klupe dijelio savjete igračima. Znači li to da se već priprema za trenersku karijeru?

"Ja sam predsjednik, igrač i trener. Jedina negativna stvar je što me samo plaćaju kao igrača. Da sam ovdje bio od prvog dana onda bismo osvojili scudetto", dodao je Ibra.

Upitan je i hoće li i sljedeće sezone ostati u Milanu.

"Vidjet ćemo. Imam još mjesec dana za uživati, ali trenutno vlada čudna situacija koju ne kontroliramo. Ne znam jesu li me navijači uživo već gledali posljednji put. Možda jesu, Zašto? Čitajte između redaka...Čudno je igrati pred praznim tribinama. Da je San Siro bio pun protiv Juventusa bila bi to prekrasna večer. Zaista uživam u Milanu. Imam 38 godina i nemam fizičke performanse kao nekad, ali sam pametan. Ne pokušavam napraviti neke stvari koje sam radio s 20 godina. Ako ne donosim perevagu, onda nisam zadovoljan. Nisam tu da bih bio maskota, već da bih pomogao suigračima, klubu i navijačima", zaključio je Ibrahimović.

Linker
25. travanj 2024 07:23