JACK GUEZ Afp
‘GROZAN‘ PRVI DIO

Jose Mourinho poludio na poluvremenu derbija s Juventusom: ‘Rekao sam igračima da ih se sramim!‘

Juventus i Roma su podijelili bodove nakon 1:1 remija u velikom derbiju Serie A
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 28. kolovoz 2022. 14:44

Roma se u subotu spasila od poraza na gostovanju kod Juventusa. Nakon slabog prvog poluvremena u kojem je Dušan Vlahović iz savršeno izvedenog slobodnog udarca poentirao za domaćina već nakon minute i 16 sekundi, gosti iz Rima ipak su u nastavku podigli razinu svoje igre i izborili izjednačenje.

Dogodilo se to u 69. minuti kad je Dybala ubacio za Abrahama koji je glavom pogodio za konačnih 1:1.

"Svojim sam igračima na poluvremenu rekao da ih se sramim. Nije u pitanju bila taktika, već njihov pristup. Ne možemo doći u Torino i igrati ovako. Minus od 0:1 bio je fantastičan rezultat nakon igre u prvom dijelu, imali smo sreće. Nismo napravili apsolutno ništa, prvo poluvrijeme bilo je grozno. U nastavku je to bila veoma drugačija momčad, iako nažalost nisam imao previše opcija za uvođenje igrača s klupe", izjavio je trener Rome Jose Mourinho.

Ipak, uveo je El Shaarawyja i Zalewskog, i uspio je promijeniti odnose snaga na terenu.

"Jako sam sretan drugim poluvremenom, to je važan bod za nas, a svakako da je osjećaj pozitivan nakon takvog prvog poluvremena. Želim biti potpuno iskren prema ljudima kod kuće. Mogao sam lako doći ovdje i reći da sam genijalan trener koji je promijenio stvari na poluvremenu", zaključio je portugalski stručnjak.

Linker
25. travanj 2024 07:26