NDERIM KACELI Dppi Via Afp
ZASLUŽILI SU VIŠE

Jurićev Torino je u nizu kojeg nikako da prekine: ‘Da budem iskren, moramo si postaviti neka pitanja‘

‘Kada sam stigao situacija je bila sumorna. Pronašli smo stil nogometa, ali to nije dovoljno...‘
Piše: HinaObjavljeno: 28. studeni 2021. 23:35

Premda je Torino, kojeg vodi hrvatski stručnjak Ivan Jurić dominirao posjedom i prilikama, izgubio je od Rome s 0-1 upisavši već četvrti uzastopni gostujući poraz u Serie A.

"Da budem iskren, kada imamo niz takvih rezultata, moramo si postaviti neka pitanja," rekao je Jurić nakon susreta za DAZN.

Bio je to četvrti uzastopni gostujući poraz Torina i to četvrti rezultatom 1-0. Prije Rome Jurićeva momčad je poražena i kod Spezije, Milana i Napolija, a zadnji bod s gostovanja donijela je koncem rujna iz Venezije (1-1).

"Imali smo tri prilike za pogodak i dominirali prvih pola sata, a onda je Roma zabila u prvoj prilici. Dugo smo radili dobro, ali nismo uspjeli," rekao je hrvatski stručnjak dodavši.

"To je razočaravajući rezultat, jer momci pokazuju promjenu mentaliteta i zaslužili su bolje ove večeri. Moramo analizirati zašto ne pobjeđujemo kada igramo tako dobro."

Jurića su pitali zašto je Torino toliko različit kod kuće i na gostovanjima.

"Kada sam stigao situacija je bila sumorna. Pronašli smo stil nogometa, ali to nije dovoljno da stvarno rastemo i napredujemo. Mislim da ćemo doći do toga, postupno. Naš cilj je postaviti temelje za tu budućnost i proći bolje nego prošle sezone," kazao je.

Roma je slavila golom Tammyja Abrahama iz 32. minute. Za Torino je cijeli susret igrao Josip Brekalo, dok je Marko Pjaca ušao u igru u 77. minuti.

Torino se trenutačno nalazi na 13. mjestu Serie A sa 17 bodova, sedam više od zone spasa i četiri manje od mjesta koje vodi u Europu. Na vrhu je Napoli s 35 bodova.

Linker
17. travanj 2024 10:04