Nema labavo

U kući poznate glumice znaju se granice: ‘Stroga sam majka, a jednu stvar nikako ne toleriram‘

Dok neke majke svojoj djeci dozvoljavaju svašta, Kate Hudson svojima je postavila jasna pravila kojih se moraju držati. I to, kaže, nevjerojatno dobro funkcionira.

Glumica Kate Hudson ponosna je majka troje djece, a u najnovijem razgovoru za People otkrila je da za sebe ne bi mogla reći da je popustljiva i da je djeci postavila jasne granice. Slavna oskarovka rekla je da je njezin pristup roditeljstvu iznenadio cijelu njezinu obitelj kada je postala majka.

"Oko nekih stvari nema labavo. Rekla bih da sam stroga jer ne pregovaram sa svojom djecom oko nekih pravila. Kada sam postavila granice, shvatila sam da ih poštuju i ne trude se zaobići ih. Jednom kada se tako postavite prema njima, nema nepotrebnih problema. Kad kažem "ne", onda je to - to", objasnila je Hudson te dodala da nema tolerancije za laži, velike ili male.

Djeca kopiraju obrasce roditelja

Glumica, koja je nedavno ušla u suradnju s tvrtkom Weight Watchers, koja nudi opsežne programe prehrane, održavanja kondicije i pozitivnog načina razmišljanja, priznala je da joj je WW potpuno promijenio život.

"Možete biti vrlo disciplinirana osoba kao ja, ali ipak vam treba dodatna potpora. Tu se ne radi samo o hrani, već o načinu života i našim izborima koji jako utječu na našu djecu pa ona kopiraju naše obrasce", kaže.

Hudson, koja cijeni strukturu u svom životu, kao i roditeljstvu, napominje da roditelji trebaju stvoriti granice, ali razumne te dopustiti djeci da ih testiraju.

"To je vrlo važan dio njihovog razvoja. Koliko daleko mogu ići bez da ih se za to proziva. A kako vi reagirate na njihovo ponašanje također utječe na njihovo odrastanje", vjeruje Hudson.

Ipak, glumica napominje da nije uvijek stroga te da svojoj djeci ostavlja mjesta za pogreške i uvijek ih je voljna saslušati ako s njom žele podijeliti nešto što ih muči ili samo pokazati emocije.

Inače, Hudson je troje djece dobila s tri različita partnera - 16-godišnjeg Rydera rodila je dok je bila u braku s glazbenikom Chrisom Robinsonom, devetogodišnjeg sina Binghama Hawna dobila je s kantautorom Matthewom Bellamyjem, a dvogodišnju kćer Rani Rose dobila je sa sadašnjim partnerom, glumcem Dannyjem Fujikawom.

Linker
20. travanj 2024 02:43