Ivan Perišić je odigrao zadnju utakmicu za Inter

 MIGUEL MEDINA Afp
LEGENDE SLOŽNE

‘Klub je napravio veliku grešku, nije smio izgubiti igrača poput Perišića...iskreno, ovo je katastrofa!‘

Hrvatski reprezentativac izgleda odlazi iz talijanskog kluba koji ga nije uspio zadržati
Piše: Tomislav JuranovićObjavljeno: 31. svibanj 2022. 15:19

Transfer Ivana Perišića, koji bi tijekom današnjeg dana trebao biti predstavljen u Tottenhamu, i dalje je jedna od većih tema u talijanskom nogometnom prostoru.

A da je Inter pogriješio, apsolutno je sigurna tamošnja zvijezda Antonio Cassano, koji je na kanalu Christiana Vierija jasno i glasno naglasio:

"Koliko sam upoznat, posljednja Interova ponuda bila je teška 5,5 milijuna eura godišnje, plus ugovor na dvije godine. Hrvat je tražio ugovor na tri godine", govori Cassano.

"Inter je, pritom, napravio veliku pogrešku, jer nije smio izgubiti igrača poput njega. Odnosno, trebao je prihvatiti zahtjeve igrača koji se želio prilagoditi, ali je bio svjestan da je tražen na tržištu. Konačno, neka se netko ne uvrijedi, Gosens je dobar igrač, ali... Čak i da je Gosens prvi izbor, za njega nemaš alternativu. OK, imaš Dimarca ili Darmina, ali to nije taj tip igrača, pogotovo ne po kvaliteti i onome što ti Perišić donosi. To su drugačiji igrači..."

Na Cassana se nadovezao i negdašnji Interov kapetan Graziano Bini.

"Najiskrenije, njegov odlazaka smatram katastrofom..."

Podsjećamo, perišić je dugo bio u pregovorima s Interom i tražio je dugoročno rješenje, i premda su g vabili i Juventus i neki njemački klubovi prije svega, 33-godišnji Hrvat odlučio se na koncu za Tottenham, gdje će igrati sljedeće dvije godine za 180 tisuća funti tjedne zarade, uz obećanje da će biti Conteov prvi izbor. To znači da Reguilon definitivno napušta "spurse".

Linker
17. travanj 2024 00:23