grozno

Bivša Miss privedena nakon što je s dečkom namjerno širila koronavirus: ‘Treba ih tužiti za ubojstvo‘

Zara Holland, bivša Miss Velike Britanije, sa svojim je dečkom Elliottom Loveom pokušala napustiti Barbados nakon što su na odmoru shvatili da je on pozitivan na Covid-19. U zračnoj luci su privedeni i sada im prijeti zatvorska kazna. U međuvremenu, 33 nova slučaja zaraze povezuju se s njima, odnosno zračnom lukom koju su pokušavali napustiti.

Zvijezda reality showa "Love Island" i nekadašnja Miss Velike Britanije Zara Holland, možda će završiti u zatvoru. Čeka je sudski proces, i to na Barbadosu, gdje je kršila odredbe vezane uz širenje Covida-19. Mogla bi biti kažnjena s 18 tisuća funti novčane kazne i godinu dana zatvora.

Podsjetimo, prije nekoliko dana su Zara i njezin dečko Elliott Love uhićeni u zračnoj luci - željeli su putovati nakon što je on dobio pozitivan test na koronavirus. Par je želio napustiti Barbados, gdje se bilježi oko 200 novih slučajeva u protekla dva dana, a 33 slučaja povezuju se sa zračnom lukom s koje je par pokušao otići.

Uskoro će se Zara naći na sudu, i to svega tjedan dana nakon što je još jedan turist pokušao isto te je poslan na izdržavanje šestomjesečne zatvorske kazne.

Brojni bjesni otočani potpisali su peticiju kojom traže da se britanski par kazni zatvorom za svoj prekršaj. "Ako i jedna osoba premine zbog ovog sebičnog i kukavičkog čina, treba ih tužiti za ubojstvo. Snažno vjerujemo u to da bi trebali biti kažnjeni, na Barbadosu ili u Velikoj Britaniji, jer su svjesno ugrozili živote stotina i tisuća ljudi", navodi se u peticiji protiv poznatog para.

Holland inače već godinama tradicionalno odmara na otoku, koji, kako je ispričala lokalnim medijima, obožava. Ispričala se cijeloj zemlji i sve je nazvala zabunom i nesporazumom, koji rješava s tamošnjim vlastima.

Linker
24. travanj 2024 01:28