Navijači Napolija

 FRANCESCO SCACCIANOCE/LIVEMEDIA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Francesco Scaccianoce/livemedia/Shutterstock Editorial/Profimedia
SPALETTIJEVA PANDA

Navijači ukrali treneru auto pa mu rekli da će ga vratiti ako ispuni jedan uvjet, evo što im je odgovorio

Strateg Napolija je odgovorio navijačima koji traže njegov odlazak u zamjenu za ukradeno vozilo
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. svibanj 2022. 21:34

Trener Napolija Luciano Spaletti doživio je neugodnost prošle godine kada mu je u listopadu ukraden auto ispred hotela u kojem je odsjedao. Navijači Napolija su ga sada transparentom podsjetili na taj slučaj i ponudili mu da će mu vratiti njegov Fiat Pandu, ali samo u slučaju ako ode.

"Spaletti, vratit ćemo ti tvoju Pandu... ako odeš!", napisali su nezadovoljni navijači uz datum 16. listopada kada je automobil i ukraden.

Poruku navijača je talijanski stručnjak prokomentirao uoči susreta s Genoom u 37. kolu Serie A.

"Što ako mi vrate Pandu? Vidjet ćemo u kakvom je stanju, koliko su kilometara s njom napravili i kakve su gume. Ako neće biti CD-a s pjesmama Pina Danielea onda ga neću uzeti natrag", rekao je Spaletti koji je Napoli doveo do trećeg mjesta koje vodi u Ligu prvaka pa nastavio:

"Kad sam došao u klub, vladala je ravnodušnost. Mnogi nisu osjećali povezanost s Napolijem i činilo se da ponekad jedino ja vjerujem u ekipu. Sad smo u Ligi prvaka i možemo i žaliti što se do kraja nismo borili za naslov", poručio je Spaletii.

Da nisu svi protiv njega, pokazuje i poruka podrške koju je trener jutros pronašao na svojem automobilu.

"Za mene i ta poruka i taj transparent isto znače. Bit ćemo bolji ako ćemo imati dobre igrače i navijače koji nas poštuju. Želimo samo raditi u zdravoj okolini", zaključio je Talijan.

Linker
13. svibanj 2022 21:34