Gennaro Gattuso
 GIUSEPPE MAFFIA Nurphoto Via Afp
MANDAT JE KRATKO TRAJAO

Ništa od legende na klupi kultnog kluba, pojavljuju se nova imena, evo gdje je točno zapelo

Odnosi su postali napeti između Gattusa i ljudi koji vode Fiorentinu, već se traži novo ime.
Piše: HINAObjavljeno: 17. lipanj 2021. 11:10

Gennaro Gattuso neće biti trener Fiorentine, objavio je toskanski klub u četvrtak, samo tri tjedna nakon što ga je imenovao trenerom.

"Fiorentina i Rino Gattuso su zajedničkim dogovorom odlučili da neće nastaviti preliminirne pregovore i da neće zajedno početi sljedeću sezonu", objavile su Viole u priopćenju.

Prema pisanju talijanskih medija, posljednjih nekoliko dana odnosi su postali napeti zbog strategije koju treba provesti i sredstava koje treba uložiti za nova pojačanja.

Fiorentina, vlasništvo američkog poslovnog čovjeka talijanskog podrijetla Rocca Commissa, ističe kako " je odmah krenula u potragu za novim trenerom koji bi vodio klub prema rezultatima koje on i grad zaslužuju".

Gattuso (43) je 25. svibnja imneovan trenerom Fiorentina za sljedeće dvije sezone, manje od 48 sati nakon što je napustio Napoli.

Dužnost je službeno trebao preuzeti 1. srpnja.

Sky Sport je u srijedu naveo nekoiko imena koji bi mogli sjesti na klupu Fiorentine nakon njenog razlaza s Gattusom, a to su Francuz Rudi Garcia te Talijani Andrea Pirlo i Claudio Ranieri.

Linker
16. travanj 2024 20:52