ALESSIO MORGESE Dppi Via Afp
NEĆE GA OTPISATI

Novi trener odmah nahvalio Hrvata: ‘Perišića čekamo raširenih ruku, vidim ga u našem sustavu‘

Ugovor mu traje još samo godinu dana, je li ovo naznaka da će suradnja biti produljena?
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. srpanj 2021. 11:00

Press-konferencija u Interu, onom milanskom, protekla je uglavnom uz pitanja vezana za transfer Achrafa Hakimija u PSG. Morao se novi trener aktualnog talijanskog prvaka Simone Inzaghi naći s novinarima na istoj valnoj duljini, ali lijepo im je objasnio da je za Hakimijev odlazak znao još i prije no što će naslijediti Antonija Contea.

Inter je tako uprihodio 71 milijun eura, a vrlo je zanimljiv odgovor Inzaghi dao na pitanje - tko će i na koji način zamijeniti Hakimija?

- Pokušat ćemo nekog novog dovesti za tu desnu stranu. Na lijevoj pak imao Federica Dimarca i Ivana Perišića. Jasno mi je da je Hrvat sada u samoizolaciji, ali čekamo ga raširenih ruku - rekao je strateg Nerazzurra.

Zna on jako dobro da hrvatskom reprezentativcu ugovor s Interom traje još samo godinu dana i da od Nove godine može slobodno pregovarati s drugim klubovima, ne dođe li prije toga dana do produljenja suradnje.

- On nam jako može pomoći i biti od koristi. Može biti dio našeg sustava - dodao je Inzaghi.

A što će biti s Christianom Eriksenom, Dancem koji je doživio srčani udar na otvaranju Eura za svoju reprezentaciju, u dvoboju s Finskom?

- Razgovarao sam s njime prije Eura, ali ne i nakon tog strašnog događaja. Vidjet ćemo, čekamo ga da se vrati, vjerujem da ćemo naći rješenje koje će sve zadovoljiti.

Linker
25. travanj 2024 18:37