Ante Rebić
 MIGUEL MEDINA/AFP
Napokon su ‘prelomili‘

Pala je odluka oko budućnosti Ante Rebića!? Za ubojitog Hrvata spremni su napraviti posebnu iznimku

Rebić je zabio 9 golova u 21 nastupu, a u Serie A postigao je osam golova u zadnjih devet susreta
Piše: SNObjavljeno: 01. srpanj 2020. 13:08

Prema napisima talijanskih medija u Milanu su napokon donijeli konačnu odluku po pitanju Ante Rebića.

Naime, u rujnu prošle godine hrvatski napadač doveden je iz Eintrachta iz Frankfurta na dvogodišnju posudbu, a pravac Njemačke otišao je Andre Silva.

Iako se u početku Rebić jako mučio, te je uglavnom sjedio na klupi, na kraju se uspio nametnuti, probiti u udarnu postavu crveno-crnih, te je počeo redovito zabijati. Tako uz njegovo ime stoji 9 golova u 21 nastupu za Milan, a u Serie A zabio je osam golova u zadnjih devet susreta.

"Ivan Gazidis sada je spreman ponuditi stalni ugovor 26-godišnjaku", slažu se Gazzetta dello Sport i Corriere della Sera, spominjući ime Milanovog izvršnog direktora.

U talijanskim medijima navodi se kako je Ralf Rangnick, Nijemac i budući šef struke u Milanu, sklon Rebićevom zadržavanju. To je svakako veliki plus za Vatrenog, što ga dovodi korak bliže ostanku na San Siru.

Nadalje, talijanski mediji vjeruju da će svota između 25 i 30 milijuna eura biti dovoljna da uvjeri Eintracht da proda Rebića.

Hrvatski napadač trenutno u Milanu zarađuje oko 3 milijuna eura, čime je iznad nove granice postavljene u Milanu vezane uz plaće igrača. Uslijed financijskih problema uvjetovanih koronavirusom granica je postavljena na 2.5 milijuna eura, ali u klubu su navodno spremni napraviti iznimku kao što je slučaj s Gianluigijem Donnarummom.

Linker
06. listopad 2020 05:39