Ivan Perišić

 FILIPPO MONTEFORTE Afp
KAKAV BI TO BIO POSAO

Perišić seli u redove Interovog rivala? Velikan sprema ofenzivu, a uz Vatrenog bi mogle stići još dvije zvijezde

U Juventusu se spremaju na vekliku ofenzivu na nogometnom tržištu nakon sezone za zaborav
Piše: SNObjavljeno: 17. svibanj 2022. 12:30

Trener torinskog kluba Massimiliano Allegri zacrtao si je za cilj dovođenje zvučnih pojačanja, pa Gazzetta dello Sport tako piše o Paulu Pogbi (29), Angelu di Mariji (34) i Ivanu Perišiću (33) kao mogućim novim akvizicijama.

Perišić i dalje nije produljio ugovor s milanskim Interom koji mu istječe koncem lipnja, a pregovori još nisu urodili plodom. Ranije se medijski spominjao interes Newcastlea za Perišićeve usluge, ali sada se u cijelu priču umiješao ljuti Interov rival koji mu je navodno spreman ponuditi ugovor po principu 1+1 za šest milijuna eura po godini, na što u Interu zasad nisu pristali.

image

Ivan Perišić

ISABELLA BONOTTO Afp

Zanimljivo je kako svoj trojici spomenutih veterana istječu ugovori s aktualnim klubovima, Pogbi s Manchester Unitedom, a Di Mariji s PSG-om, pa bi ih Juventus mogao dovesti bez odštete i istovremeno im ponuditi dobre plaće.

Podsjećamo, od Juventusa se nakon sezone opraštaju Paulo Dybala i Giorgio Chiellini kao i još neke druge zvijezde, a u klubu su odlučni da vrate naslov prvaka u svoje ruke nakon razočaravajuće aktualne sezone u kojoj će završiti tek četvrti, dok su u finalu Talijanskog kupa poraženi baš od Intera na pogon - Ivana Perišića.

Linker
18. travanj 2024 19:41