Siniša Mihajlović

 LISA GUGLIELMI Nurphoto Via Afp
MORA NA LIJEČENJE

Siniši Mihajloviću vratila se teška bolest: ‘Ovo je put mog života, znam što moram napraviti...‘

‘Propustit ću neke utakmice, ali u sobi mi je već pripremljeno sve što mi treba‘, kaže Mihajlović
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. ožujak 2022. 14:10

Nitko tu vijest nije očekivao, pogotovo ne danas, ali Siniša Mihajlović, legendarni srpski nogometaš i aktualni trener talijanskog prvoligaša Bologne morao ju je priopćiti. Naime, Mihajlović opet mora na liječenje leukemije koja se vratila. Na pressici je pred novinarima sve objasnio:

- Kao i uvijek, igram otvoreno. Posljednjih godina radim duboke analize poslije bolesti, ali nakon posljednjih nažalost su se pojavili alarmi da postoji rizik od povratka bolesti. Ovoga puta, da upotrijebim nogometni izraz, neću uklizati u protivnika, ali ću igrati unaprijed. Ova bolest je veoma hrabra kada se vratila kako bi se suočila s protivnikom kao što sam ja. Ovo je put mog života. Ponekad naiđete na iznenadne rupe, možete pasti, ali morate smoći snage da ustanete - rekao je Mihajlović.

Nastavio je s onim što ga čeka u bliskoj budućnosti:

- Od idućeg tjedna ću biti primljen u Kliniku Sant Orsola. Znam da sam u dobrim rukama. Mirniji sam nego što sam bio prije dvije i pol godine. Znam što moram napraviti, situacija je drugačija i nadam se da neće potrajati. Dat ću sve od sebe da se vratim čim prije, ali morat ću propustiti neke utakmice. Već mi je u sobi priređeno sve što mi treba da mogu pratiti treninge i utakmice. Siguran sam da me moji momci neće iznevjeriti. Borit ću se s njima i siguran sam da će se oni boriti za mene. Zamolio bih navijače Bologne da ih podrže, a ja ću se brzo vratiti - rekao je.

Jasno, zamolio je trener Bologne za privatnost sve u narednom periodu, a onda je aplauzom ispraćen iz press-dvorane.

Linker
19. travanj 2024 13:51