GIUSEPPE MAFFIA Nurphoto Via Afp
ČEKA SE SLUŽBENA POTVRDA

Talijani javljaju: Miljenik predsjednika odmah preuzima Juventus? Evo što to znači za Igora Tudora...

Bilo je napisa o tome da bi bivši trener Hajduka mogao samostalno voditi i Juventus.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. travanj 2021. 18:10

Remijem protiv Torina od 2:2 u gradskom derbiju Serie A, Juventus je praktički položio oružje u borbi za titulu talijanskog prvaka, deset kola prije kraja sezone. Istina, Stara Dama ima za odraditi još zaostali dvoboj protiv Napolija kojeg će odigrati u srijedu, ali trenutnih 12 bodova zaostatka za liderom Interom koji je neokrznut prošao kroz Bolognu čini se previše.

Uoči dvoboja s Torinom bilo je poručeno treneru Andrei Pirlu da ga samo pozitivni rezultati u sljedeće dvije utakmice, dakle to uključuje i Napoli, drže na poslu. U Juventusovom slučaju jasno, sintagma "pozitivan rezultat" znači samo - pobjeda. Drugim riječima, čak i ako dobije Napoli i dođe na devet bodova minusa u trenutku kad svi budu imali po 29 odigranih susreta, to mu ne jamči da će dočekati sljedeći vikend na klupi aktualnog deveterostrukog uzastopnog šampiona.

Novinari talijanske Gazzette dello Sport dali su nove informacije oko toaga tko bi sljedeći mogao preuzeti klubu posrnulog diva kojeg više nema ni u Ligi prvaka, nakon ispadanja od Porta. Pisalo se o situaciji u kojoj bi ga do kraja sezone vodio Igor Tudor, sadašnji Pirlov pomoćnik, ali...

Gazzetta javlja da su predsjednik kluba Andrea Agnelli i njegov miljenik Max Allegri koji je Juventus vodio od 2014. do 2019. godine subotu proveli zajedno na Agnellijevom imanju u Toskani. To je dokaz koliko su bliski, koliko su u kontaktu, ali i kolika je Agnellijeva želja da momčad da u ruke Allegriju.

Vrlo bi vjerojatno čovjek koji je slobodan od trenutka otkad je napustio klupu na Allianz Stadionu odmah zasjeo na istu pa se ne bi dogodila prilika Tudoru da samostalno vodi klub u kojem je nekoć igrao, ali Još ništa nije službeno riješeno. Juventusu su, prema napisima istog medija, na popisu želja još i imena poput Zidanea, Spallettija, Mancinija, Gasperinija..

Linker
18. travanj 2024 15:52