Josip Brekalo
 GUIDO KIRCHNER Dpa Picture-alliance Via Afp
REAKTIVIRALI SU INTERES

Transfer-eksperti: Srbin im je bio prva opcija, ali Lazio će u završnici mercata probati dovesti Hrvata

Talijanski mediji HR-igrača predstavljaju kao idealnog za sustav kojeg koristi Maurizio Sarri.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. kolovoz 2021. 21:59

Priča koja je bila aktualna potkraj srpnja svoju je novu epizodu i svojevrsno oživljavanje dobila eto i potkraj kolovoza. Prije mjesec dana Josip Brekalo bio je "na korak" od Lazija, stvari su bile poprilično odmaknule, ali od posla ipak nije bilo ništa. No, sada bi ipak moglo biti - nešto.

Dva talijanska stručnjaka za transfere, oni koji znaju više od ostalih, a to su Gianluca Di Marzio i Alfredo Pedulla javljaju kako je rimski klub obnovio interes za Brekala nakon što je postalo jasno da neće moći potpisati srpskog reprezentativca Filipa Kostića iz Eintrachta.

Klub u koji se tek doselio Kristijan Jakić odbijao je redom sve ponude i bogatijih i renomiranijih klubova no što je to Lazio, a rimskim nebeskoplavima nije preostalo ništa drugo do potražiti neko novo rješenje. Izbor je, kako pišu transfer-eksprerti pao na Brekala, ali i Mattiju Zaccagnija, 26-godišnjeg veznjaka Verone.

Brekala se već u talijanskim medijima predstavlja kao idealnog čovjeka za sustav 4-3-3 kojeg od početka svoje trenerske karijere forsira Maurizio Sarri.

Linker
25. travanj 2024 04:23