Ante Rebić je u igru protiv Intera ušao u 59. minuti

 MIGUEL MEDINA Afp
DETALJ S DERBIJA SVE OTKRIVA

VIDEO: Ante Rebić ovom je reakcijom jasno dao do znanja koliko mu znači Milan, a sve su ulovile i kamere

Hrvat se vratio na teren nakon ozljede, a na derbiju s Interom je pokazao koliko je to čekao
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. studeni 2021. 18:38

Milan i Inter su remizirali 1:1 u velikom derbiju 12. kola talijanske Serie A. Poveo je Inter u 10. minuti golom Calhanoglua iz penala, a izjednačio Milan u 17. minuti autogolom De Vrija koji se u skoku sudario sa suigračem Škriniarom nakon što je Tonali ubacio loptu u šesnaesterac.

Zanimljivu situaciju smo vidjeli na klupi Milana nakon tog izjednačujućeg pogotka. U videu koji su Rossoneri objavili na društvenim mrežama se vidi veliko slavlje igrača na klupi, a posebno je euforičan bio Rebić koji je počeo skakati od sreće. Ova snimka najbolje pokazuje kakva atmosfera vlada u Milanu koji je počeo živjeti za naslov prvaka.

Rebić je u tom susretu u igru ušao u 59. minuti nakon dužeg vremena što ga nije bilo zbog ozljede. Nakon utakmice ga je Calciomercato označio kao ključnog igrača za Milan. Talijani tvrde kako je s Rebićem Milan jedan od favorita za osvajanje Serie A i da je on jedan od vođa ove ekipe.

"Sada se vratio i Milan ima još jedno oružje za napad na Scudetto", napisali su u Calciomercatu, a snimka koju je sada objavio Milan pokazuje koliko mu taj povratak i sami klub znače.

Linker
13. travanj 2024 16:10