MARCO BERTORELLO Afp
LUKAKU OPET ZABIO

Video: Juventus sve dalje od obrane naslova, nova pobjeda Intera! Ronaldo spasio Juve gradskom derbiju

Juventus je izgubio nova dva boda u borbi za naslov i sada ima veliki zaostatak za vodećim Interom
Piše: HinaObjavljeno: 03. travanj 2021. 20:25

Torinski derbi u 29. kolu talijanskog nogometnog prvenstva završio je rezultatom 2:2, a Staru damu je u novoj partiji za zaborav spasio Cristiano Ronaldo.

Juventus, koji je bio u ulozi gosta, poveo je preko Chiese u 13. minuti, no Sanabria je s dva gola u 27. i 46. minuti doveo Torino na korak do rijetke pobjede protiv gradskog suparnika.

Juventus, koji je polako oprašta od naslova prvaka je novog poraza spasio Ronaldo, koji je u 80. uz dosta sreće poravnao na 2:2.

GOL CRISTIANA RONALDA MOŽETE POGLEDATI OVDJE

S ovim bodom Juventus je stigao na četvrto mjesto sa 56 bodova, koliko ima i peti Napoli, protiv kojega će u srijedu igrati zaostalu utakmicu 3. kola, a dva boda mu bježi treća Atalanta.


Inter novom pobjedom sve bliže naslovu prvaka!

Nogometaši Intera napravili su još jedan korak ka osvajanju naslova prvaka Italije 1-0 (1-0) pobjedom na gostovanju kod Bologne u posljednjem susretu 29. kola Serie A.

Pogodak vrijedan tri boda postigao je Lukaku u 31. minuti kada je uspio ugurazti loptu preko gol-linije nakon što mu je Ravaglia obranio prvi pokušaj.

Marcelo Brozović odigrao je čitav susret za Inter dok Ivan Perišić nije konkurirao za nastup.

Vodeći Inter sada ima 68 bodova, osam više uz utakmicu manje od drugog Milana koji je ranije u subotu odigrao 1-1 protiv Sampdorije, a 10 više uz također utakmicu manje od treće Atalante.

Bologna je 11. sa 34 boda.

Linker
19. travanj 2024 07:48