Igor Tudor trči slavljenički krug
 GFHJ
ODUŠEVLJAVA POTEZIMA

Video koji je odmah postao hit! Legende ponovno zaigrale, a pogledajte što je Hrvat radio šefu i društvu

Legende koje danas vode Staru Damu oduševile su videom s treninga, a posebno se istiknuo Hrvat
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. listopad 2020. 11:24

Dok je dobar dio Juventusovih igrača na reprezentativnoj stanci, glavnu ulogu na terenima u kampu Juventusa preuzeli su veterani.

Legende koje danas vode Staru Damu oduševile su videom s treninga, a u njemu se posebno ističu glavni trener Andrea Pirlo i njegov pomoćnik Igor Tudor.

S njima je u trenig-centru zaigrao i direktor Pavel Nedved, a kako je to izgledalo možete pogledati u videima.

Tudor je unekoliko navrata pokazao tko je gazda na terenu, uklizavanjima, golovima i šaljivim odgurivanjima svog šefa s klupe, a njegovi su potezi izazvali smijeh i oduševljenje cijelog stručnog stožera.

I Gazzetta dello Sport piše kako je Tudor vrlo brzo postao omiljen među svojim suradnicima, ali i igračima. Poseban odnos izgradio je s Brazilcem Danilom koji se preporodio otkad je Hrvat prije dva mjeseca stigao u Torino.

Tudoru je Juventus peti posao u trenerskoj karijeri, dok je Pirlo debitant na klupi i pred mladim stožerom sada stoji zahtjevan zadatak - osvajanje naslova prvaka ispred najbližih konkurenata poput Atalante, Intera, Milana, Napolija..., ali i odlazak do kraja u Ligi prvaka, gdje su u prošloj sezoni razočaravajuće ispali protiv Lyona.

Linker
24. travanj 2024 16:38