Zlatan Ibrahimović
 MARCO BERTORELLO Afp
‘ODBROJAVANJE JE GOTOVO‘

Video: Kralj se vraća! Pogledajte majstoriju s treninga kojom je Zlatan najavio ono što se dugo čekalo

Tko zna, možda velikog Šveđanina vidimo već večeras, kada njegov Milan igra s Cagliarijem.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. kolovoz 2021. 10:15

Iako će za nešto više od mjesec dana ući u peto desetljeće života, Zlatan Ibrahimović još se jednom vraća! Nakon teške operacije koju je imao i prisilne stanke od četiri mjeseca bez nogometa, švedski napadač mogao bi zaigrati u službenoj utakmici. AC Milan će u susretu 2. kola talijanske Serie A igrati protiv Cagliarija na San Siru, a čini se kako je Ibra spreman za dvoboj.

Iako, trener crveno-crnih Stefano Pioli još uvijek dvoji oko toga hoće li ga uvrstiti u sastav ili ne. Ono što je sigurno, bit će na klupi za pričuve i sasvim sigurno dobiti priliku u nastavku. No, on bi volio od početka istrčati na stadion na kojem je kao igrač proveo najveći dio svoje karijere.

Ibra je zadnju utakmicu odigrao 9. svibnja kada je Milan na gostovanju s 3:0 pobijedio Juventus. Tada su počeli problemi s koljenom koje je morao sanirati operativnim zahvatom. No, zadnjom objavom koju je s fanovima podijelio na društvenim mrežama pokazuje da je i više nego fit za dvoboj protiv momčadi sa Sardinije.

Nekoliko sjajnih poteza s treninga oduševilo je njegove poklonike, a Zlatan je u captionu napisao: Odbrojavanje je gotovo!

Linker
20. travanj 2024 01:44