MARCO BERTORELLO Afp
VRIJEME ZA KRAJ?

Video: Ovo je jasan znak da Ronaldo napušta Juventus, zna se i gdje ide! Istu stvar je napravio 2018.

Glasine o odlasku iz Torina ovime su dobile snažno uporište, pogledajte i zašto.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. svibanj 2021. 12:36

Već se tjednima priča i piše o mogućem odlasku jednog od najboljih nogometaša današnjice, Cristiana Ronalda iz redova uskoro i službeno bivšeg talijanskog prvaka Juventusa. Iako Juve još ima šanse za ulazak u Ligu prvaka u zadnjem kolu sljedećeg vikenda, Portugalac je daleko od zadovoljnog čovjeka u Torinu i potkraj karijere htio bi se okušati još negdje drugdje...

Glasina je mnogo, a jedna od onih koja bi ipak mogla "držati vodu" je - portugalska. Nije isključeno da CR7 karijeru završi u lisabonskom Sportingu, momčadi koja je ove sezone nakon 19 godina stigla do naslova prvaka u Portugalu. Iako je njegova majka Dolores Aveiro i javno apelirala da se njen sin vrati u domovinu, agent Jorge Mendes odbacio je navode da će se to i dogoditi.

Međutim, glasina drži vodu jer su uvijek budne talijanske kamere uhvatile trenutak u kojem šleper dolazi na imanje Cristiana Ronalda u Torino i kreće premještati kolekciju super-automobila iz njegove garaže. Već samo to je dovoljan znak da ide iz Juventusa, a s obzirom na to da je taj posao radila jedna lisabonska tvrtka, čini se logičnim da će sljedeće sezone igrati upravo ondje.

Na isti način, nagađalo se 2018. godine da Ronaldo dolazi u Juventus. Tada je angažirao talijansku tvrtku da mu tadašnju kolekciju "prebaci" iz Madrida u Torino.

Linker
21. travanj 2024 03:57