StoryEditor
Zlatan Ibrahimović i Cristiano Ronaldo
 MIGUEL MEDINA
TO MOGU SAMO NJIH DVOJICA

VIDEO: Pogledajte što ja Ibra radio Ronaldu! Uzeo mu pobjedu, pokazao da previše priča i još ga istukao!

Poklonici nogometa mogli su uživati u vrhunskoj utakmici na San SIru ovog utorka.
Autor: Patrik MršnikObjavljeno: 08. srpanj 2020. 17:55

Osim šest golova i velikog preokreta svašta se događalo u dvoboju Milana i Juventusa koji se u utorak navečer odigrao na San Siru u sklopu 31. kola talijanske Serie A. Dva su glavna aktera, Zlatan Ibrahimović i Cristiano Ronaldo imali svoj mali show-program dok prvi nije izašao sredinom drugog dijela. 

Osim u 62. minuti kada je sam Ibrahimović realizirao kazneni udarac za smanjenje vodstva Juventusa na 1:2, čarke su trajale kroz gotovo cijelu utakmicu. Ronaldo je pokušao dobaciti vrataru Szczesnom gdje će Ibra pucati, rekao mu je da će Šveđanin nakon što je namjestio loptu na bijelu točku početi s pričom. Nakon što je Ibrahimović pogodio, a hrvatski reprezentativac Ante Rebić postavio brzo loptu na centar, Ibra se okrenuo k Ronaldu i uputio mu šeretski osmijeh u ironičnom tonu.

Nakon što je Zlatan izašao pet minuta kasnije, kamere su ga u jednom trenutku, a iza Rebićevog gola za konačnih 4:2 ulovile kako gestikulira prema Ronaldu pokazujući mu da previše priča.

Ipak, jedan je detalj još iz prvog poluvremena prošao ispod radara. Igrala se 32. minuta kada je Milan imao jedan prekid, izvrsnu priliku za doći do pogotka nakon ubacivanja. Ibrahimović je borilačkim potezom zahvatio loptu koju je poslao preko gola, ali je, srećom blaže no što je izgledalo da hoće, zahvatio i glavu Ronalda. Da je puno stopalo sjelo na glavu Portugalca, pitanje je bi li ostao pri svijesti...

Linker
08. srpanj 2020 17:56