Ronaldo i Florenzi
 REUTERS/Alberto Lingria / REUTERS
OVO MU NIJE TREBALO

VIDEO: RONALDO ZAPREPASTIO REAKCIJOM! OTKRIVENO KAKO SE PORTUGALAC NARUGAO S KAPETANOM 'Misli da može raditi što želi, i ja kažem mnoge gluposti...'

Piše: Gianluca StarčićObjavljeno: 14. svibanj 2019. 18:23

Juventus je dignuo ručnu, to je sada sasvim jasno. Novi dokaz tome je i 2:0 poraz na Olimpicu od Rome u 36. kolu Serie A. Dojam je kako su Bianconeri odigrali utakmicu na 50 posto snage, što je rezultiralo trijumfom Giallorossa, koji tako i dalje jure četvrtu poziciju i Ligu prvaka.

Iako Juventusu bodovi ne znače previše, jer je već osigurao titulu prvaka, bilo je dosta burno na Olimpicu, a u prvom planu bili su Cristiano Ronaldo i Alessandro Florenzi, koji su se u jednom trenutku posvađali, a došlo je i do naguravanja.

Bilo je to u 59. minuti, nije poznato zašto je došlo do svađe, ali onda je Ronaldo dobacio Florenziju:

- Dečko, šuti, prenizak si da pričaš sa mnom - rekao mu je Ronaldo uz gestikulaciju kojom se rugao na račun Florenzijevih 173 centimetra.

Kapetan Rome se razljutio, krenuo je zatim u obračun, ali suigrači su ga spriječili, dok se Ronaldo samo nasmijao. No, uspio se Florenzi osvetiti na drukčiji način, jer je nedugo nakon toga zabio za vodstvo na Džekinu asistenciju.

- Ronaldo je osvajao Zlatne lopte i misli da ima pravo raditi što želi. I ja napravim i kažem mnoge gluposti na terenu, ali to ostaje tamo. Mi smo dva puta izbacili loptu zbog fair-playja, a on to nije napravio, očito ne zna što je poštena igra - rekao je Florenzi, koji je pogodak proslavio tako što je glumio Spidermana.

Inače, Max Allegri se nakon utakmice osvrnuo na Juventusovu sezonu.

- Možemo reći da je ovo bila dobra sezona, osvojili smo prvenstvo, napredovali u određenim segmentima, a sada moramo napravitit dobru analizu kako bismo se još bolje pripremili za sljedeću. Već šest mjeseci radim planove za sljedeću sezonu, ali vidjet ćemo što će biti.

Linker
23. travanj 2024 09:54