StoryEditor
 Emilio Andreoli Getty Images
SKORO JE UŠLA

VIDEO: 'SAMO SAM POGLEDAO BROZOVIĆA, A ON MI JE REKAO - ROKAJ' Bio je to udarac nakon kojeg se greda na San Siru i dalje trese!

Autor: Sportske novostiObjavljeno: 10. veljača 2020. 13:41

Prvi milanski derbi ove je nedjelje u dresu Intera odigrao Christian Eriksen. Danski reprezentativac u zimskom je prijelaznom roku prešao iz Tottenhama na San Siro, a umalo je na velikoj pozornici talijanskog nogometa stigao i do prvog pogotka. Ipak, nakon jednog slobodnog udarca ispriječila se greda.

- Udaljenost je bila dosta velika, ispočetka sam mislio iskoristiti jednu od naših uvježbanih rutina za slobodne udarce. Ali, onda sam vidio da obrana Milana stoji dosta duboko. Pomislio sam na izravan udarac, a onda sam pogledom našao Marcela Brozovića. On mi je pokazao da pucam. To sam i učinio, ali je lopta odsjela na gredi - opisao je Eriksen doživljaj toga detalja.

S klupe za pričuve ušao je dvadesetak minuta prije kraja, a do tada je kao gledatelj mogao uživati u sjajnoj atmosferi koju je stvorilo više od 75 tisuća ljudi.

- Toga nema u Premier ligi. Dobro, dijelom i zbog toga što nije dopušteno korištenje pirotehnike, a nema ni toliko koreografija. Ovdje te navijači nose od trenutka kad izađeš iz autobusa po dolasku na stadion. Bili su naš dvanaesti igrač kroz čitav susret i hvala im na tome, zaista su bili sjajni - kaže Danac.

 

Linker
03. srpanj 2020 20:42