Rebić je poludio na odluku suca Serre

 MATTEO BAZZI/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA Matteo Bazzi/Zuma Press/Profimedia
OVO JE NEVJEROJATNO

VIDEO: Sudac drastično oštetio Milan pa se ispričao nakon utakmice, Rebić mu se unosio u lice

Zbog velike sudačke pogreške Milan nije dostigao Inter na vrhu Serie A.
Piše: S.N.Objavljeno: 18. siječanj 2022. 08:04

Nogometaši Milana nisu uspjeli iskoristiti remi Intera protiv Atalante i priključiti im se na vrhu Serie A. Dapače, Rossoneri su na svojem terenu s 2:1 poraženi od Spezije te je Inter dobio još jedan pod prednosti nad gradskim rivalom.

Milan je poveo krajem prvog dijela kada je Leao postigao gol samo minutu nakon što je Hernandez promašio jedanaesterac za Milan. U drugom dijelu Agudelo je izjednačio za Speziju, a Milan je u sudačkoj nadoknadi utakmice jako oštećen te je tako vjerojatno izgubio 3 boda.

Naime, igrala se 2. minuta sudačke nadoknade, rezultat je bio 1:1, kada je Milan imao bio u napadu. Ante Rebić je loptu proslijedio do Messiasa koji je postigao gol, ali je sudac Marco Serra dosudio prekršaj Bastonija na Rebiću umjesto da je pustio prednost za Milan. Lopta je vraćena na 20-ak metara od gola Spezije, nogometaši Milana su poludjeli na tu odluku, a među najburnijima je bio Rebić koji se sucu doslovno unio u lice. No, gola nije bilo, a samo nekoliko minuta kasnije Gyasi je iz kontranapada donio pobjedu Speziji.

Pogledajte OVDJE kako je sve to izgledalo.

Sudac Serra je odmah bio svjestan što se dogodilo, nakon utakmice se i ispričao Milanu zbog greške, a Rossonerima se ispričala i talijanska sudačka organizacija. No, isprika ne vraća tri boda...

Linker
16. travanj 2024 14:05