Zlatan Ibrahimović i Ante Rebić
 NICOLň CAMPO/DDP USA/PROFIMEDIA Nicolň Campo/Ddp Usa/Profimedia
HRVAT JE APSOLUTNI HIT

Zlatku Daliću nije u planovima, ali zato ga Talijani obožavaju: ‘Rebić je postao ključan igrač Milana‘

Ante Rebić je ove sezone u talijanskom velikanu preuzeo ključnu ulogu i oduševio svojom igrom
Piše: SNObjavljeno: 13. listopad 2021. 23:12

Ante Rebić je u Milan stigao 2019. godine kada im ga je Eintracht Frankfurt posudio na godinu dana da bi ga Talijani kasnije i otkupili. Od tada je hrvatski napadač u dresu talijanskog velikana odigrao 72 utakmice i zabio 25 golova, te upisao 15 asistencija te se prometnuo u ključnu figuru u svlačionici.

Zlatko Dalić ga trenutno nema u planovima za reprezentaciju, ali Rebićeve igre nisu prošle nezapaženo u Italiji. Tuttosport ističe kako se hrvatski napadač dosta dobro razvija, te da je sada sazrio i zna se prilagoditi potrebama momčadi.

"Ante Rebić je nepredvidljiv i prilagodljiv. Postao je ključni igrač Milana u novoj sezoni. Preuzeo je ulogu centralnog napadača i prilagodio se zahtjevima momčadi i trenera Piolija koji ne mogu računati na odsutne Ibrahimovića i Girouda. Tako je napravio zadnji korak ka tome da bude apsolutni šampion. Njegova je vrijednost premašila 30 milijuna eura, a u paru s Leaom je preuzeo odgovornost u odsutsvu gore navedenih napadača", pišu Talijani pa nastavljaju:

"Sada kada se vraćaju Ibrahimović i Giroud, on će sigurno i s neke druge pozicije biti odlučujući igrač. Zabio je dva gola i upisao dvije asistencije u prvenstvu i Ligi prvaka. Rebić je zaslužan za to što je Milan visoko i dobro stoji u utrci za naslov. U Europi ih je tek naivnost spriječila da skupe vrijedne bodove", zaključuju novinari Tuttosporta.

Linker
20. travanj 2024 13:36