Ronald Gorsic / CROPIX
POTVRĐENO

SLUŽBENO: ODLIČAN POSAO HAJDUKA, POSAVEC NA POLJUDU DO 2023. GODINE 'Bijeli' spustili cijenu za sjajnog vratara tri puta

Hajduk je otkupio ugovor Josipa Posavca (23).Splitska momčad službeno je na svojoj web-stranici potvrdili da je otkupljen ugovor sjajnog vratara od Palerma i da je Posavec potpisao ugovor do 30. lipnja 2023. godine.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. lipanj 2019. 18:55

S početne cijene od 1,5 milijuna eura Bijeli i talijanski B ligaš postigli su dogovor o odštetnoj svoti koja se procijenjuje na nekih 400.000 eura, čemu će se pridodati i postotak na razini 20 do 30 posto od sljedećeg transfera.

Ostanak Posavca, koji je prošle sezone bio jedan od najvažnijih prvotimaca Hajduka, najveći je posao Bijelih u ljetnom mercatu. Odavno smo rekli, s vratarom kreće formiranje momčadi, a Posavec je Hajdukov stup obrane za sljedeću sezonu. U prošloj je sezoni Posavec bio na posudbi na Poljudu upravo iz Palerma, upisavši 33 nastupa (29 u HT Prvoj ligi, tri u pretkolima Europske lige, jedan u Hrvatskom kupu).

"Osobito mi je zadovoljstvo što smo uspješno završili ovaj veliki transfer otkupivši našeg reprezentativnog vratara koji je već u prošloj sezoni u dresu Hajduka kao posuđeni igrač iskazao svoju vrijednost. Josip je imao veliku želju ostati u Hajduku, a s druge strane znamo da se radi o reprezentativcu koji već ima i golemo iskustvo u hrvatskoj i talijanskoj ligi", kazao je sportski direktor HNK Hajduk Saša Bjelanović, stoji na web-stranici splitskog kluba.

Linker
20. travanj 2024 13:50