Cristiano Ronaldo

 ADRIAN DENNIS Afp
TEŠKO OBJAŠNJIV POTEZ

FOTO: Pogledajte što je napravio Ronaldo dok je njegova zamjena pisala povijest, a svi slavili!

Očito je bio ljut zato što utakmicu nije počeo u udarnoj postavi... Ili je po srijedi nešto drugo?
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 06. prosinac 2022. 22:50

Slavili su portugalski nogometaši veliki trijumf s navijačima, otišli su im se zahvaliti za potpori koju su im pružili u utakmici protiv Švicaraca. Zapravo ne svi, 25 od njih 26 koliko je Fernando Santos poveo u Katar. Cristiano Ronaldo se svojevoljno odlučio izolirati od ostatka momčadi, nije se priključio slavlju nego je produžio prema svlačionici puno prije suigrača.

Je li možda zato što je mislio da slava pripada drugima jer u igru je ušao kada je sve već bilo gotovo u 73. minuti ili je taj postupak bila uvrijeđena i ljutita reakcija na to što je utakmicu počeo kao rezerva ili je to možda bila njegova reakcija na gotovo jedinstven stav portugalskih navijača kako za njega nema mjesta među starterima sigurno je nešto o čemu će se špekulirati idućih dana.

Nakon utakmice upitali su kapetana Pepea za Ronalda, odnosno činjenicu da je utakmicu počeo s klupe.

- On savršeno dobro zna da je najvažnija momčad. Ovo što se danas dogodilo je izbor trenera i to se mora poštovati - kazao je strijelac drugog pogotka za Portugalce.

Međutim, Ronaldo svojim postupkom nakon utakmice, kakvi god da su mu motivi bili i što god mu se u tom trenutku motalo po glavi, ipak opet stavio sebe ispred momčadi.


POGLEDAJTE NOVI MUNDOCAST

Bi li se iti jedna druga zvijezda ponašala kao Cristiano Ronaldo? Kako odmoriti najzaslužnije Vatrene pred utakmicu s Brazilom? Na ta i druga pitanja u novom Mundocastu odgovara nekadašnji proslavljeni nogometaš Dario Šimić.

Linker
07. travanj 2024 22:13