ERIC ESPADA Afp
POEZIJA U POKRETU

VIDEO: Kakva golčina! Nova majstorija Lea Messija, golman protiv savršenog loba nije imao nikakve šanse

Argentina je neporažena u posljednje 34 utakmice, sljedeći suparnik će im biti Jamajka u New Yorku
Piše: HinaObjavljeno: 24. rujan 2022. 09:24

Uz dva pogotka Lionela Messija Argentina je u pripremnoj utakmici u Miamiju svladala Honduras s 3-0, a u francuskom gradu Le Havreu Brazil je svladao Ganu također s 3-0.

Brazilce je u vodstvo doveo Marquinhos udarcem glavom u 9. minuti, a Richarlison je potom do poluvremena golovima u 28. i 40. minuti postavio konačan rezultat.

Peterostruki svjetski prvaci Brazilci, među kojima su i zvijezde predvođene Neymarom, uspješno nastavljaju pripreme za Svjetsko prvenstvo krajem godine u Kataru. U kvalifikacijama za SP 2022. bili su neporaženi, a jedini poraz Brazilaca na turnirima, nakon ispadanja od Belgije u četvrtfinalu SŠ-a 2018. u Rusiji, kada su ispali od Belgijaca, bio je tek prošle godine u finalu Copa Americe, kada su poraženi od Argentine.

U Miamiju je Lautaro Martinez doveo Argentinu u vodstvo protiv Hondurasa u 16. minuti. Na 20 povisio je Messi iz jedanaesterca u drugoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena, a kapetan reprezentacije i zvijezda PSG-a postigao je i konačni rezultat u 69. minuti, prekrasnim loptom nakon oduzete lopte.

MESSIJEV LOB POGLEDAJTE OVDJE

Argentina je neporažena u posljednje 34 utakmice, sljedeći suparnik će im biti Jamajka u utorak u New Yorku.

Linker
18. travanj 2024 18:10