TOM DUBRAVEC Cropix
ODLIČNA ATMOSFERA

VIDEO: Samo dobre vijesti s treninga Hrvatske! Ozlijeđeni dvojac spreman, prvotimci trenirali odvojeno

Igrači su danas radili u dvije grupe: starteri protiv Maroka bili su na rekuperacijskom treningu
Piše: Tomislav JuranovićObjavljeno: 24. studeni 2022. 10:15

Pola sata nakon presice izbornika Zlatka Dalića, započeo je trening hrvatske reprezentacije u trening centru Al Ersal: pod vrelim katarskim suncem najvažnije su ipak bile dvije stvari.

Prvo, magnetska rezonanca pokazala je da s listom Nikole Vlašića nema nikakvih problema – ali je iz mjera predostrožnosti preskočio današnji trening i u radu s drugima trebao bi biti od sutra - a druga dobra vijest je da nema zdravstvenih reperkusija niti s Marcelom Brozovićem, koji je nakon utakmice iz svlačionice izašao s ledom na lijevom koljenu.

image
TOM DUBRAVEC Cropix

image
TOM DUBRAVEC Cropix

Igrači su danas radili u dvije grupe: starteri protiv Maroka bili su na rekuperacijskom treningu, a neki od njih, poput Modrića, Lovrena, Kovačića i Livakovića nizali su krugove oko ostalih suigrača, koji su u igru ulazili tijekom utakmice, ili uopće nisu participirali na hrvatskom ostvaranju ovog Svjetskog prvenstva.

Dojam, odnosno govor tijela i izbornika i igrača nije loš, zapravo može se očitati želja da se početni bod protiv Maroka pretvori u trijumf protiv Kanade, no takav stav emitiraju cijelo vrijeme, a bio je zamjetan i na našoj utakmici s Marokancima. Valja ga u nedjelju pretočiti i u nešto konkretnije...

image
TOM DUBRAVEC Cropix

image
TOM DUBRAVEC Cropix

Dojmove jutra nakon Maroka pogledajte u našem videu:

Video: Dražen Antolić



"Izbornik Zlatko Dalić će sigurno promijeniti dva igrača za utakmicu protiv Kanade". Tim riječima je Nikola Jurčević najavio drugu utakmicu Vatrenih na SP-u u Kataru. O kojim se igračima radi, što očekuje od utakmice protiv Kanade, a što je bilo najgore protiv Maroka pogledajte u našem Mundocastu:

Linker
20. travanj 2024 01:12