Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images
VAŽNA VIJEST

ŠPANJOLCI RIJEŠILI SVE DILEME OKO 'SUDBINE' KAPETANA VATRENIH 'Luka je bio prvi koji je rekao Zidaneu da će se maknuti ako ne zadovoljava standarde..'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. travanj 2020. 11:47

Članak o Luki Modriću osvanuo je na naslovnici španjolskog Asa.

'Modrić će nastaviti do 2021. godine', naslov je teksta u kojem se navodi kako je kapetan Vatrenih odlučan u namjeri da do kraja odradi svoj ugovor s Realom, do 30. lipnja 2021. godine.

"Zbog njegovih godina (navršit će 35. 9. rujna) bilo je nagađanja da će mu klub otvoriti vrata da ode, zbog eksplozije Odegaarda u Real Sociedadu, ali Luka je bio prvi koji je tada rekao Zidaneu da nema problema maknuti se ako ne zadovoljava standarde. Zbog svog karaktera i osobnosti, kao što je to činio cijele karijere, želio je biti koristan momčadi. I nije razočarao. Čak i na loše dane, kao što je bila zadnja utakmica protiv Betisa, spasio je gol s gol linije. Modrić je deveti Zidaneov najkorišteniji igrač s 1904 odigrane minute i to mu pomaže da održava dobro fizičko stanje s obzirom na ozljede koje je pretrpio zadnjih sezona", piše As.

Screenshot

"Modrić želi nastaviti ispisivati povijest s Madridom. Vrhunac mu je bio osvajanje Zlatne lopte 2018. koju je naslijedio od bivšeg suigrača Cristiana Ronalda. Njegovo sjajno Svjetsko prvenstvo u Rusiji i osvajanje Lige prvaka katapultirali su ga na vrh", dodaje se u tekstu.

Otkako je stigao u Real iz Tottenhama u kolovozu 2012. godine za 30 milijuna eura Modrić je za Real odigrao 333 utakmice, te je upisao 22 gola i 57 asistencija. Ali ne samo to, ostavio je i puno dublji trag.

"U svlačionici se Luka smatra vođom iz sjene, prvim nakon kapetana Sergija Ramosa, a njegova se riječ jako poštuje kada se govori o bilo kakvom problemu", navodi As, uz zaključak: 'Obožavatelji Luke Modrića mogu mirno disati, uživat će u Luki najmanje do 2021. godine.'

Linker
19. travanj 2024 21:23