CROPIX
ŽALOSNO

SREĆA JE DA NA POLJUDU NIJE DOŠLO DO POTPUNE TRAGEDIJE Igrač Hajduka pogođen je u glavu - komadom betona!? 'Imao sam ga u rukama, nije baš mali'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. rujan 2018. 23:51

Na subotnjem derbiju Hajduka i Dinama (0-0) na Poljudu dogodio se incident kada su navijači Hajduka u drugom poluvremenu bacali pirotehnička sredstva, a tom prilikom je jedan vatrogasac je zadobio ozljedu šake, odnosno prsta od eksplozije topovskog udara.

Miroslav Marković, šef sigurnosti HNS-a, bio je na Poljudu u svojstvu časnika za sigurnost. Evo što nam je neposredno nakon utakmice kazao o stradavanju vatrogasca.

- Prilikom vatrogasne intervencije nakon bakljade, ozlijeđen je vatrogasac kod jednog topovskog udara. Dok s vama pričam, policija još uvijek utvrđuje okolnosti, kako se sve to dogodilo, je li mu predmet eksplodirao u ruci ili pokraj ruke. Znam da je vatrogasac završio u bolnici na operaciji, ali trebalo bi kontaktirati bolnicu da se točno sazna o čemu se radi - kazao nam je Marković.

Također, kazao nam je da je Hajdukov igrača Gyursco pogođen u glavu - komadom betona!? Bačen je s istočne tribine...

- Imao sam taj komad betona u rukama, nije baš mali... Utakmica je zbog toga nakratko bila prekinuta, kao i kod bakljada

Linker
20. travanj 2024 00:45