Martin Rose/Bongarts/Getty Images
PRENOSE MEDIJI NA ČIZMI

TALIJANI OTKRIVAJU: LEGENDARNI KAPETAN VATRENIH I APSOLUTNI REKORDER STIGAO NA PREGOVORE? Darijo Srna na Sardiniji dogovora jednogodišnji ugovor

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. lipanj 2018. 15:13

Ako je za vjerovati medijima u Italiji, legendarni kapetan Vatrenih Darijo Srna trenutačno se nalazi na Sardiniji gdje bi se trebao sastati s predstavnicima Cagliarija i dogovoriti potencijalni transfer.

Talijanski Sky Sports navodi kako bi rekorder po broju natupa u dresu Vatrenih (134) trebao prvo obaviti liječnički pregled, a zatim i potpisati jednogodišnji ugovor s klubom.

Poznati talijanski novinar Gianluca Di Marzio objavio je fotografije Srninog sastanka s predstavnicima Cagliarija, a uskoro se očekuje realizacija posla.

Nakon sjajnih partija u Hajduku, Srna je 2003. potpisao za ukrajinskog prvaka Šahtjor, a u 15 godina provedenih u klubu prometnuo se u istinsku legendu i jednog od najvažnijih igrača.

Prije nekoliko dana spominjao se i njegov odlazak u grčki PAOK, ali je transferu u konačnici stopiran na zahtjev tamošnjeg trenera Razvana Lucescua. Podsjećamo, Srna je u rujnu prošle godine suspendiran je nakon pada na dopinškom testu, a suspenzija mu završava 22. kolovoza te bi se mogao priključiti u drugom kolu prvenstva ukoliko do transfera dođe.

Linker
16. travanj 2024 06:53