StoryEditor
 Paun Paunovic / CROPIX CROPIX
TRAŽENI TRENER

TAMOŠNJI MEDIJI SU UVJERENI DA JE BJELICA OZBILJAN KANDIDAT ZA KLUPU POZNATOG VELIKANA 'S Dinamom ih je razbio u Europi, tada je oduševio Upravu'

Autor: Sportske novostiObjavljeno: 19. travanj 2020. 19:38

- U turskim nogometnim kuloarima Nenad Bjelica se spominje kao jedan od kandidata za novog trenera. Ostavio je jako dobar dojam na navijače Fenerbahcea. Dinamo je rasturio Fener u Europskoj ligi, a navijačima se svidio ofenzivni stil igre koji je forsirao, tvrdi za Dnevnik.hr Senad Ok, cijenjeni novinar Miliyeta, najprodavanijeg turskog dnevnika.

Prema istom izvoru, Bjelica se spominje i u kombinacijama tamošnjih menadžera bliskih jednom od tri najveća turska kluba. Dinamo je prošle sezone u Europskoj ligi u Zagrebu demontirao Fenerbahce s 4:1, u Istanbulu je bilo 0:0, moguće je da su tada čelnici Fenera zapamtili Bjelicu.

Turskim velikanom trenutno upravlja vrlo imućna obitelj Koc, u trenutku prekida prvenstva zbog pandeije koronavirusa bili su sedmi, a gotovo imperativno sljedeće sezone žele krenuti po naslov. Turci tvrde da bi Bjelica u gradu na Bosporu mogao zarađivati i do dva milijuna eura neto.

Navijači Fenerbahcea, također, vrlo pozitivno su reagirali na društvenim mrežama čim se u medijima pojavila vijest da je donedavni strateg Dinama kandidat za dolazak u Fener...

Linker
24. lipanj 2020 15:09