Dominik Livaković

 RONNY HARTMANN Afp
‘POTPUNO NETOČNO‘

Turci objavili veliki Livakovićev transfer, stigla ekspresna reakcija: ‘Uopće nije bilo govora o tome‘

Javio nam se PR menadžer hrvatskog reprezentativca i za SN demantirao priču iz Turske
Piše: SNObjavljeno: 25. lipanj 2024. 18:37

Dan nakon nevjerojatnog 1:1 remija Hrvatske i Italije, zbog kojeg će Vatreni najvjerojatnije završiti svoj put na Euru u Njemačkoj, u turskim medijima pojavila se informacija prema kojoj je Jose Mourinho prihvatio prodati Dominika Livakovića.

Kako navodi Fotomac, portugalski stručnjak odlučio je prihvatiti nedavno pristiglu ponudu škotskog Celtica, a riječ je o cifri od 9 milijuna eura.

"Škotski Celtic pokucao je na vrata Fenerbahçea za iskusnog vratara s transferom od 9 milijuna eura. Nakon što je i Liva htio otići, ova ponuda je prihvaćena. Službeno priopćenje bit će objavljeno uskoro.", navode Turci.

Isti izvor navodi da Mourinho već ima i spremnu zamjenu za Livakovića. U klub bi tako trebao stići Mattia Perin, dosadašnji rezervni golman Juventusa. U Fenerbahče bi trebao stići bez odštete.

Nedugo nakon što se medijskim prostorom proširila ova vijest, redakciji Sportskih novosti javio se Stipo Dubravac, PR menadžer Dominika Livakovića i demantirao nam turske medije.

- Potpuno netočno. Slobodno napišite da smo službeno demantirali ovu neistinu. Ne znamo odakle im to, uopće nije bilo govora o tome - kazao nam je Dubravac koji se oglasio u ime hrvatskog reprezentativca.

Linker
25. lipanj 2024 19:49