RONALD GORSIC Cropix
DOLAZE POJAČANJA

Modri se zahuktali, klupska legenda na pragu povratka u Dinamo, stigao još jedan bivši stanovnik Maksimira

Nakon pola današnjeg dana stigao je i info oko centarfora Maccabija iz Haife
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 04. rujan 2023. 13:14

Zadnji dan za prijavu igrača za Konferencijsku ligu iznjedrio je naravno buran dan u Maksimiru. Naročito nakon najave Sergeja Jakirovića da će Dinamo pokušati dovesti još nekoliko igrača u smiraj ljetnog mercata. Priče iz plavog doma doslovno su izlazile svakih pola sata, javljali su se razni izvori, svatko je imao svoje informacije, trebalo je sve to sortirati. Najvažnija koja je stigla iz klupskih izvora je glasila...

- Nadamo se da ćemo danas završiti Ademija!

O velikom povratku bivšeg kapetana već smo eksluzivno pisali. Po onome što smo saznali oko podneva, trebalo je riješiti još neke detalje oko vraćanja klupske legende. Dakle, izgleda da se Aki definitivno iz Kine vraća u svoj dom. Naše informacije govore da je povratak Ademija u Dinamo riješen 99 posto!

image
RANKO SUVAR Cropix

Nadalje, maksimirski klub potvrdio je transfer Tibora Halilovića (28) mladića koji je karijeru gradio u nogometnoj školi Dinama, pa preko Lokomotive i poljske Wisle otišao u Rijeku s kojom je uzeo dva trofeja Kupa te se izborio za transfer u nizozemski Heerenveen. Radi se o veznom igraču koji prošle sezone u nizozemskom klubu imao problema, dobivao je malo prilika, u plavom domo mogao bi revitalizirati karijeru.

Također, nakon pola današnjeg dana stigao je i info oko centarfora Maccabija iz Haife, Frantszyija Peirrota, o njegovom mogućem dolasku pisali smo također.

- Još čekamo Pierrota... - kazao je klupski izvor

Pierrot želi u Dinamo, s igračem je sve dogovoreno, čeka se naravno dogovor klubova.

Saznajemo da bi odšteta za reprezentativca Haitija trebala iznositi oko 2 milijuna eura, pa ćemo vidjeti hoće li doći do dogovora. Ukoliko Modri ne kupe Perrota, saznajemo da će trener Sergej Jakirović s posudbe u Lokomotivi vratiti - Sandra Kulenovića.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
17. travanj 2024 22:09