CROPIX
U LOVU NA BODOVE

TRENER MODRIH O ŠANSAMA NA SANCHEZ PIZJUANU 'Velika utakmica, ali znamo dobro protiv koga igramo, moramo iskoristiti i najmanju šansu'

Sanchez Pizjuan
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. studeni 2016. 22:16

Nakon tri sata ugodnog leta, Modri su u utorak poslijedpodne stigli u Sevillu. Večer uoči utakmice 4. kola Lige prvaka između Seville i Dinama (2.11., 20:45h) svoja su očekivanja predstavnicima medija iznijeli glavni trener Ivajlo Petev i mladi stoper Filip Benković.

- Čeka nas još jedna velika utakmica Lige prvaka. Nadam se dobroj utakmici, našoj dobroj igri i dat ćemo sve od sebe. Znamo kakva je ekipa na terenu protiv nas, potrudit ćemo se i odradit ćemo dobro defanzivu. Isto tako, tražit ćemo i pokušati iskoristiti svaku svoju šansu protiv Seville - rekao je trener Ivajlo Petev pa nastavio:

- Znam što Sevilla može, znam kakve igrače ima i vidjeli smo njihovu kvalitetu i u španjolskom prvenstvu i Ligi prvaka.

Zagreb, 290916. 
Stadion Maksimir.
Prvi trening Dinama s trenerom Ivajlom Petevom.
Na fotografiji: Ivajlo Petev, Zeljko Sopic.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
Damir Krajac / CROPIX / CROPIX

- Sutra je velika utakmica za nas. Očekujemo jako dobru atmosferu i bit će sigurno jako teško. Vrijeme je dobro, a mi ćemo dati maksimalno što možemo. Odigrat ćemo za naše navijače i pokušati uloviti pozitivan rezultat - dodao je na konferenciji mladi Filip Benković.

Nakon konferencije za medije Modri su na stadionu Ramon Sanchez Pizjuan odradili posljednji trening uoči utakmice.

Linker
01. svibanj 2024 20:04