Srdjan Vrancic / CROPIX CROPIX
ODIGRAO SAMO JEDNU UTAKMICU

U DINAMU NIJE MOGAO NI BLIZU PRVE MOMČADI, SADA POTPISUJE ZA ENGLESKOG VELIKANA! Je li ovo najveći propust u novije vrijeme maksimirskog kluba?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. ožujak 2020. 10:50

Nećemo biti preoštri prema hrvatskom prvaku, jer Gabriel Magalhaes formalno nikad nije bio član Dinama, ali ovaj 22-godišnji lijevi stoper to je možda trebao postati. Odnosno, da je postao, sada bi vrlo vjerojatno kriza koja se spominje u maksimirskim kuloarima bila zaboravljena.

Londonski Chelsea je naime, prema pisanju Eurosporta spreman ponuditi 35 milijuna eura Lilleu da ga dovede na Stamford Bridge. Znamo da Plavci vole hrvatske nogometaše, tamo igra Mateo Kovačić, a član Chelseaja i dalje je Mario Pašalić, dok su u klubu bili Matej Delač i negdašnji vratar Modrih, Eduardo...

Magalhaes je standardan za Lille ove sezone, a proljetni dio kampanje 17/18 odigrao je na posudbi u Dinamu. Više za drugu no za prvu momčad, iako ima jedan nastup za udarni sastav. U maksimirskom porazu od Rijeke, 28. travnja 2018. godine odigrao je svih 90 minuta. Njegova trenutna tržišna vrijednost prema Transfermarktu je 22 milijuna eura.

Linker
19. travanj 2024 21:47