Reuters, sn ilustracija
VELIKO SRCE

VEĆINA GA JE 'UNIŠTILA' NA DRUŠTVENIM MREŽAMA NAKON FINALA, ALI NE I ONI Europski velikan sjajnom gestom dao podršku najtužnijem čovjeku u Kijevu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. svibanj 2018. 10:55

Real je nakon pobjede protiv Liverpoola u finalu Lige prvaka u Kijevu stigao do svog 13. naslova prvaka i trećeg uzastopnog naslova prvaka Europe.

Svega je bilo u spektakularnom finalu na Olimpijskom stadionu, od dvije neugodne povrede, fantastičnog pogotka Garetha Balea, ali i dvije katastrofalne pogreške Liverpoolovog vratara Kariusa koje su u konačnici skupo koštale klub s Anfielda.

Mnogi su putem društvenih mreža nakon utakmice napali neutješnog vratara koji je nakon susreta molio navijače za oprost, ali uglavnom nije nailazio na razumijevanje. Ipak, riječi utjehe bivšem vrataru Mainza stigle su iz Italije, točnije i Napolija gdje je klub na službenom Twitter profilu dao podršku Kariusu.

- Ne plači Kariuse, svatko može imati lošu večer. Samo hrabro. Imaš zagrljaj od Napolija - stoji na stranici Napolija. Predivna je ovo gesta Talijana koji su još jednom pokazali koliko su velik klub.

Linker
18. travanj 2024 05:01