Getty Images
SJAJNA FORMA VATRENOG

VIDEO: DAN JE TAKO LIJEPO POČEO! Dvije minute bile su dovoljne hrvatskom reprezentativcu za novi čaroban potez kojim je njegova momčad došla u vodstvo

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. listopad 2019. 14:48

U prvom susretu osmog kola talijanske Serie A Inter je na stadionu Mapei pobijedio Sassuolo rezultatom 4:3. Razloga za sreću hrvatski poklonici nogometa imali su već nakon nepunih 120 sekundi igre.

Naime, Inter je poveo već u drugoj minuti pogotkom Lautara Martineza, i to na asistenciju hrvatskog reprezentativca Marcela Brozovića.

Ipak, u 16. minuti Berardi je poravnao na 1:1. Niti taj se rezultat nije dugo zadržao, budući da je u 38. minuti Lukaku sjajnim golom vratio Inter u prednost. Lukaku je do poluvremena zabio i iz kaznenog udarca za 1:3.

U drugom poluvremenu momčadi su razmijenile pogotke. Prvo je Lautaro Martinez zabio još jednom, iz novog kaznenog udarca u 71. minuti, a na 2:4 smanjio je Đuričić tri minute kasnije. Utakmicu je u sferu velike neizvjesnosti vratio Jeremie Boga eurogolom u 81. minuti pa je na taj način domaći sastav smanjio zaostatak na 3:4.

Inter je do kraja sačuvao bodove pa se vratio na drugo mjesto ljestvice s bodom zaostatka za liderom Juventusom.

Juventus je u subotu navečer s 2:1 pobijedio Bolognu, a večerašnji će susret između Milana i Leccea biti posebno zanimljiv.

Linker
20. travanj 2024 05:38