StoryEditor
Filip Krovinović s navijačima WBA-a
 SCREENSHOT: TWITTER
Sjajna atmosfera

Video: Filip Krovinović zabavljao navijače West Bromwicha u Splitu! Jedan potez Hrvata posebno oduševio

‘Na Filipovom Instagram storyju našli smo da se nalazi u baru koji je bio doslovno sto metara udaljen‘
Piše: SNObjavljeno: 01. kolovoz 2020. 15:11

Iza Filipa Krovinovića sjajna je sezona u kojoj je s Wwest Bromwich Albionom izborio ulazak među premierligaško društvo.

Nakon sezone provedene na posudbi Krovinović bi se volio zadržati u redovima 'Baggiesa' i ostati trajno, ali ostaje za vidjeti hoće li se WBA uspjeti dogovoriti i otkupiti njegov ugovor s Benficom.

Ovog tjedna Krovinović se odmara u Splitu, a tamo je u jednom baru naletio na velikog navijača WBA-a Dana Llyoyda i njegovu trojicu prijatelja.

"Ovdje ima nekoliko noćnih klubova i malo smo prve večeri gledali što se nudi. Na Filipovom Instagram storyju našli smo da se nalazi u baru koji je bio doslovno sto metara udaljen od nas", prepričao je uzbuđeni Daniel, prenosi Birmingham Mail.

"Zato smo skoknuli tamo poiti piće, a ispostavilo se da je jedini slobodan stol bio onaj direktno preko puta njegovog. Prišao sam mu i rekao da smo navijači West Broma i prišao je popričati s nama i popiti piće", dodaje navijač WBA.

Ali ne samo to, Hrvat je otišao i korak dalje. Ne samo da je popio piće s navijačima već je počeo listati svoje kontakte na FaceTimeu. Među njima su bili Grady Diangana, Kamil Grosicki i Matheus Pereira, koji su se svi odazvali i odgovorili na njegov poziv, što je, dakako, oduševilo navijače WBA-a u noći za pamćenje.

image
Filip Krovinović s navijačima
DANIEL LLOYD

Linker
01. kolovoz 2020 15:16