StoryEditor
Josip Pivarić
 SRDJAN VRANCIC/CROPIX
Aktualna tema

Vraća li se u Maksimir? Srebrni Vatreni za SN otvoreno progovorio o mogućem povratku u Dinamo

‘Sve je moguće. Ne znam zašto bi bilo nemoguće da se vratim? No velim...‘
Autor: Davorin OlivariObjavljeno: 19. lipanj 2020. 12:47

Napisaše ukrajinski mediji da se Josip Pivarić iz kijevskog Dinama vraća u zagrebački. Najbolje je naravno provjeriti kod Pivarića...

- Ne mogu kazati niti 'da', niti 'ne'. Iz jednostavnog razloga što se bi se za moj povratak trebali ispuniti neki preduvjeti. A prvi jest; kontakt s zagrebačkim Dinamom. Ja dosada nisam s nikime razgovarao, tako da je ova vijest koja je objavljena u ukrajinskim medijima čista špekulacija - kazao nam je Josip u uvodu.

Pivariću ugovor s Kijevljanima ima rok trajanja do kraja srpnja ove godine. Kakvi su mu planovi?

- Prvo moram razgovarati s ljudima iz svog kluba. Moram vidjeti gdje smo svi skupa u cijeloj priči. Situacija s pandemijom je neobična. Prije svakog kola se ne zna, igra li se ili ne. Broj zaraženih je sad nešto veći, samo se o tome priča. Klubovi samo gledaju hoće li ili neće završiti sezonu, kako će je završiti. Pa će tek onda razmišljati o sljedećoj.

No dobro, postoji li ipak neka mogućnost da se vratite doma, u Maksimir?

- Sve je moguće. Ne znam zašto bi bilo nemoguće da se vratim? No velim, prvo treba doći do kontakata, razgovora, a onda o tome možemo pričati. Ovako sve ostaje samo kao čista špekulacija. nagađanje. Samnom nitko o tome nije razgovarao. Zato bi u ovom trenutku bilo bezveze da o mom povratku u Maksimir bilo što govorim - zaključio je Pivarić.

Eto, toliko od Pivarića... Na prvu, priča o njegovom povratku ne izgleda nemoguća. Trener Jovićević koristi samo jednog lijevog bočnog, Marina Leovca, poput Bjelice, Moubandjea drži u 'garaži', očito bi ga se u plavom domu željeli riješiti. Dakle, ima logike u ovoj priči, ali zasada nije bilo kontakata između zg-kluba i Pivarića.

Linker
19. lipanj 2020 13:06