Komnen Andrić (prvi lijevo) vraća se nakon operacije
 Damir Krajac / CROPIX
OTIŠAO NA POSUDBU

'OVDJE SAM STVORIO IME U HRVATSKOJ, ALI MOJA PRIČA U DINAMU NIJE ZAVRŠILA' Napadač Modrih se vratio 'stari' klub, ali ne odustaje od hrvatskog prvaka

Piše: Kazimir GuberinaObjavljeno: 13. veljača 2020. 13:01

Komnen Andrić (24) vratio se nakon nešto više od godinu dana u staro jato. Odlični srpski napadač stigao je na posudbu u redove Intera iz Dinama i mogao bi biti ključni adut zaprešićkog sastava u želji da se osigura ostanak u elitnom razredu hrvatskog nogometa. Uostalom, Andrić je već briljirao u žutom dresu i brojnim pogocima otvorio sebi vrata za transfer u Maksimir. Sada je na redu drugo poglavlje zaprešićke priče.

- Vjerujem da moja priča u Dinamu nije završena. Mogu samo kazati sve najbolje o klubu te i o svojim dojučerašnjim suigračima. Ipak, zadovoljan sam i ovakvim raspletom. Vraćam se u klub u kojem sam stvorio ime kada su hrvatski travnjaci u pitanju i dat ću sve od sebe da i ovoga puta opravdam ukazano povjerenje - istaknuo je Andrić koji se osvrnuo i na vrijeme provedeno u modroj svlačionici.

- U Dinamu vlada velika konkurencija za svako mjesto u momčadi i za minutažu se mora dosta toga poklopiti, prvenstveno da vas zaobiđu ozljede, a ja sam baš po tom pitanju imao puno peha i upravo je navedeni razlog glavni što u Dinamu nisam pokazao sve što mogu i znam.

Zagreb, 240219.
Stadion Maksimir.
Utakmica 22. kola 1. HNL izmedju GNK Dinamo Zagreb i NK Osijek. Na fotografiji: Komnene Andric.
Foto: Marko Todorov / CROPIX
Marko Todorov / CROPIX / CROPIX
Komnen Andrić

Posljednju službenu utakmicu odigrao sam prije osam mjeseci, vjerujem da je pehovima s ozljedama napokon došao kraj. Spreman sam i željno očekujem izazove u dresu Intera.

Andrić ne bi trebao imati nikakvih problema s prilagodbom, a i odlično poznaje svoju staru-novu momčad.

- Slažem se da momčad vrijedi više od trenutnog položaja na ljestvici, ali od priče u novinama se ne živi, treba sve kvalitete pokazati na travnjaku i onda uspjeh neće izostati. Treniram s momčadi nekoliko dana, većinu suigrača dobro poznajem i s te strane neće biti nikakvih problema, a na treneru je da izabere prvu jedanaestoricu. Na meni je da se pokažem u što boljem svijetlu kada dobijem prigodu.

U subotu u Zaprešić stiže Varaždin, već je spomenuta činjenica dovoljan dokaz o važnosti utakmice za oba suparnika, a zanimljivost se samo povećava spoznajom da će goste s klupe voditi dojučerašnji trener Intera Samir Toplak.

- Pred nama je vrlo važna utakmica, ali svaka vrijedi tri boda i ne treba joj davati neki sudbonosni značaj. Što se tiče trenera Toplaka, o njemu mogu reći samo sve najbolje, a ovoga puta neka pobijedi bolji. Vjerujem da ćemo ipak to biti mi iako nam je jasno da nas ne očekuje nimalo lagan zadatak - zaključio je Komnen Andrić, povratnik u Inter.

Linker
23. travanj 2024 09:50