Policija / Ilustracija
 CROPIX
INCIDENT

POTPUNI KAOS NA HRVATSKOM NIŽELIGAŠKOM DVOBOJU Pomahnitali navijač upao u prostorije sudaca i prijetio im, nije se smirio ni kad je stigla policija

Piše: Jutarnji ListObjavljeno: 29. travanj 2019. 13:13

Nedjeljna nogometna utakmica u Pušćinama nedaleko Nedelišća pretvorila se u pravu dramu nakon što je, oko 18 sati, 54-godišnji muškarac napravio scenu i napao nogometne suce.

Kako je izvijestila međimurska policija, on je tijekom utakmice ušao u službenu prostoriju nogometnih sudaca te im počeo prijetiti. Policija ne precizira saržaj prijetnji, no kažu kako je muškarac "prijetio nasilnim radnjama".

Kako se muškarac nije smirivao pozvana je i policija kojoj nije bilo lako smiriti agresivnog nogometnog navijača. U priopćenju ističu da je muškarac vrijeđao policijske službenike pa su bili primorani upotrijebiti sredstva prisile kako bi ga uhitili.

Protiv muškarca će biti podnesen optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira, a nastavit će se kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdilo je li u njegovom ponašanju bilo i elemenata kakvog kaznenog djela.

Linker
19. travanj 2024 23:41