SuperSport promo

SuperSport nastavlja širenje preuzimanjem medijske i softverske tvrtke

Piše: promoObjavljeno: 12. travanj 2023. 13:25

Na svoj 23. rođendan sportski portal Sportnet.hr postao je članom SuperSport obitelji, a najveća tvrtka za sportsko klađenje i online casino na ovom području, preuzela je i popularnu mobilnu aplikaciju za praćenje rezultata hrvatskih nogometnih liga HRnogomet!

“SuperSport ima želju i misiju podržavati sport na svim razinama, a akvizicije velikog sportskog medija te aplikacije HRnogomet definitivno su korak naprijed prema našem cilju - razvoju i unapređenju hrvatskog sporta“, istaknuo je član Uprave SuperSporta Goran Đurić.

Sportnet je osnovan daleke 2000. godine i kroz godine se razvio u respektabilan sportski portal s fokusom na hrvatski sport i sportaše te najbolji sportski forum.

“Sportnet se uvijek ponosio fokusom na vjerodostojnost i nesenzacionalističku stranu sporta. Drago nam je što smo u SuperSportu pronašli partnera koji dijeli naše vrijednosti i uz kojeg ćemo bez sumnje nastaviti uspješno raditi te graditi i promovirati hrvatski sport i naše sportaše. Naša uređivačka politika ostat će nepromijenjena i neovisna, ali čitatelji mogu očekivati pozitivne promjene na svim ostalim razinama“, dodao je Dario Dodić, voditelj Sportneta.

Osim velikih uspjeha Sportneta, aplikacija HRnogomet je u protekle dvije godine postala centralno mjesto za hrvatski nogomet, a akvizicija od strane SuperSporta dolazi u pravom trenutku.

“Implementacijom multimedijalnih kanala za lakšu komunikaciju i širenje sadržaja planiramo dodatno uključiti naše korisnike u praćenje SuperSport HNL-a, nižih liga i igrača kako bi pronašli novog Livaju, Petkovića ili niželigaške golgetere kao što su bili Igor Prljić ili Saša Šest. Ne sumnjamo da ćemo cijelu priču i hrvatske nogometne lige podignuti na višu razinu i veselimo se novim izazovima. Ideja nam ne nedostaje“, dodao je Luka Pernar, urednik sadržaja HRnogometa.

Novim akvizicijama SuperSport je proširio portfelj proizvoda i brendova u svom vlasništvu, a posljednjim poslovnim potezima postao je najvažnija podrška i partner domaćeg nogometa, ali i sporta općenito.

Linker
20. travanj 2024 10:55