MIGUEL MEDINA AFP
NOVA DOBRA UTAKMICA VATRENOG

REBIĆ ASISTENT, IBRAHIMOVIĆ STRIJELAC U DRAMATIČNOM PREOKRETU MILANA 'Rossoneri' u ludoj utakmici sa šest golova izborili polufinale Talijanskog kupa

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. siječanj 2020. 00:21

Nogometaši Milana plasirali su se u polufinale Talijanskog kupa. To su učinili nakon pobjede protiv Torina rezultatom 4:2, za koju je trebalo odigrati 120 minuta. Naime, gosti su na San Siru vodili s 2:1 do početka sudačke nadoknade kada je Hakan Calhanoglu poravnao rezultat.

Prethodno, Milan je poveo golom Bonaventure u 12. minuti na prekrasnu asistenciju hrvatskog reprezentativca Ante Rebića. Brazilac Bremer s dva je zgoditka, u 34. odnosno 71. minuti preokrenuo rezultat, a ključnim trenutkom utakmice pokazala se izmjena osam minuta prije kraja. Tada je umjesto bosanskohercegovačkog reprezentativca Rade Krunića ušao Calhanoglu.

Poslije prvog produžetka rezultat je i dalje bio izjednačen, a onda je u intervalu izašao Ante Rebić umjesto kojega je ušao Franck Kessie. Upravo je on asistirao Calhanogluu za 3:2 u 106. minuti, dok je konačan rezultat dvije minute kasnije postavio Zlatan Ibrahimović.

U polufinalu će Milan igrati protiv torinskog Juventusa, a drugi polufinalni par saznat ćemo u srijedu. Napoli tako čeka pobjednika četvrtfinala između Fiorentine i Intera.

Linker
24. travanj 2024 22:03