REUTERS/Antonio Bronic
ZASLUŽENO

SPEKTAKLI DILJEM ZEMLJE! VARAŽDIN PRIPREMA VELIČANSTVENI DOČEK ZA DALIĆA I STRUČNI STOŽER Mali nogometni klub čeka Vedrana Ćorluku

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. srpanj 2018. 18:47

Grad Varaždin danas će upriličiti veličanstveni doček za petoricu sudionika povijesnog uspjeha nogometaša Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Svečani program s početkom od 18 sati bit će organiziran na Kapucinskom trgu, gdje se očekuje veliki broj Varaždinaca koji će izraziti svoju zahvalnost Zlatku Daliću i njegovim suradnicima iz stručnog stožera druge najbolje reprezentacije na svijetu.

U Rapcu doček za Vedrana Ćorluku

Srebrna medalja zlatnog sjaja naših nogometaša sa Svjetskog prvenstva dolazi i u Rabac. Veliki prijatelj NK Rapca Vedran Ćorluka danas dolazi na rabačku rivu, gdje će biti srdačno dočekan. Vedran je s Rapcem povezan preko svoje djevojke, Rapčanke Franke Batelić, s kojom će uskoro stupiti u brak. U Rapcu je čest gost, ovdašnji nogometni klub omogućio mu je i da trenira na njihovu terenu kada je god ovdje boravio, pa je Ćorluka s Rapcem i Rapčanima uspostavio čvrste i neraskidive veze.

Najmlađi nogometaši kluba dočekat će svog idola te se s njim provozati u vlakiću do rabačke rive, gdje će mu uručiti i simboličan poklon. Zajedničko druženje začinit će i već poznate navijačke pjesme po odabiru DJ-a Robija. Današnje druženje s velikim prijateljem Labina i Rapca počinje u 20 sati na rabačkoj rivi. Svi su ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu dobrodošli.

Vatreni pozvani na 303. Sinjsku alku

Iz uprave Viteškog alkarskog društva upućen je poziv Vatrenima, koji su postali viceprvaci na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, da prisustvuju viteškom nadmetanju na 303. Sinjskoj alki, koja će se 5. kolovoza održati pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović.

U pozivu, koji je potpisao predsjednik VAD-a Stipe Jukić, upućenog na izbornika Zlatka Dalića, stoji:

“Sinjskim alkarima i alkarskim momcima, alkarskom vojvodi Bošku Ramljaku, Upravnom odboru i svim članovima Viteškog alkarskog društva, izuzetna je čast i osobito zadovoljstvo čestitati vam na velikom uspjehu. Vi ste za nas pobjednici. Bit ćemo, kao i svi Sinjani, i Cetinjani, počašćeni vašim dolaskom na naše slavlje”.

Linker
16. travanj 2024 11:05